TİCARET BORSASI'NDAN MESOB VE ESKK'YA ZİYARET

Ticaret Borası Başkanı Gürsel Özbey ve yeni yönetimi Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) ile Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi 'ne(ESKK)iadeyi ziyarette bulundu.
"

 TİCARET BORSASINDAN MESOB VE ESKK’YA ZİYARET

 

Ticaret Borası Başkanı Gürsel Özbey ve yeni yönetimi Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) ile Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi ‘ne(ESKK)iadeyi ziyarette bulundu.

 MESOB Başkanı Şevket Keskin, Ticaret Borsası’nın yeni yönetimine başarılar dileyerek, “kaysı Malatya ekonomisini lokomotifi. Kayısının geliri alternatif ürünlerle 500 milyon dolara çıkartılması hedeflenmeli.  Gürsel Özbey ve yönetimi kuruma yabancı değil, kurumu ve kayısı piyasasını biliyor.Mehmet Kalaycı oğlu kardeşimizin güzel hizmetleri oldu. Yeni yönetiminde aynı ekipten gelmesi Malatya ve esnaf camiası için sevindirici olmuştur” diye konuştu.

  ESKK Başkanı Ali Evren ise, “Ticaret Borsası’ndaki arkadaşlarımız görevlerinin bilincinde. Yeni yönetime başarılar diliyoruz. Yönetim, Borsa’ya yabancı değil. Başarılı olacaklarına inanıyoruz” dedi.

   Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey, “Malatya’da odalar ve borsa olarak Malatya’nın gelişimi için ve Malatya’ya hizmet için hep birlikte ortak akıl ile hareket edeceğiz. Kayısıda yeni sezona giriyoruz. Kayısı için, Malatya için oda başkanlarımız için birlikte hareket edeceğiz ve elimizden gelen tüm hizmetleri birlikte yürüteceğiz” diye konuştu.

 

Kaynak:   BURHAN KARADUMAN

"
Tür DOSYA İNDİR