SEYYAR PAZARCILAR ESANF ODASINDAN MESOB BAŞKANI KESKİN'E PLAKET

Malatya Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Ümit Emre beraberinde oda yöneticileri ve esnaflarla birlikte Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin'i ziyaret etti.
"

 SEYYAR PAZARCILAR ESANF ODASINDAN MESOB BAŞKANI KESKİN’E PLAKET

MESOB BAŞKANI ŞEVKET KESKİN:

 “ HER ZAMAN SEYYAR ESNAFIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ”

 

Malatya Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Ümit Emre beraberinde oda yöneticileri ve esnaflarla birlikte Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret etti.

 

  Ziyarette konuşan Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Ümit Emre, “Birlik başkanımız Şevket Keskin’e bize bugüne kadar göstermiş olduğu desteklerden dolaşı teşekkür ediyoruz. Odamıza  önemli katkılarda bulundu. Birlik başkanımız Malatya’nın bir çok sorunu ile birlikte Türkiye genelindeki esnafların sorunlarıyla yakından ilgileniyor ve çözüm üretiyor. Yapacağı tüm çalışmalarda esnaflarımızla birlikte her şart altında yanında olacağız” dedi.

 

 MESOB Başkanı Şevket Keskin, “Seyyar pazarcılar esnaflarımız, esnaf camiasını içinde en zor görev yapan kesimlerden birisidir. Kar-kış demeden, çok zor şartlar altında çocuklarını nafakasını kazanan seyyar pazarcılarımız hem ilimizin ve hem de ülkemizin ekonomisine önemli katkılar sağlıyoruz. Ben seyyar pazarcı esnafımızı her zaman minnetle anıyorum. Çünkü çok zor şartlarda ekmeklerini kazanıyorlar. Her zaman seyyar esnafımızın yanında olacağız. Benim  kriterim şudur, dürüst olmak, kimseyi aldatmamak, haksızlığa karşı gelmek, mazlumun yanında olmak, birinin hakkını başkasına yedirmemektir” diye konuştu.

 

 Ziyarette Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Ümit Emre tarafından MESOB Başkanı Şevket Keskin’e odaya verdiği destek ve katkılardan dolayı teşekkür plaketi verdi. Keskin, “Seyyar pazarcılarımızdan böyle bir plaket almak, benim için manevi değeri büyüktür. Önemli olan birlik ve beraberlik içinde olmaktır. Benim tek isteğim oda yönetimlerimizin esnaflarına sahip çıkması, esnaflarımızın da oda yönetimlerine destek vermesidir” dedi.

"
Tür DOSYA İNDİR