ŞEVKET KESKİN: YENİ MALATYASPOR'UN BAŞARISI İÇİN ALT YAPIDA FUTBOLCU YETİŞTİRİLMELİ

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Yeni Malatyaspor'un başarılı olması için yapılması gereken en önemli çalışmalardan birisinin Malatya'da alt yapıda futbolcu yetiştirmek olduğunu söyledi.

"

ŞEVKET KESKİN: YENİ MALATYASPOR’UN BAŞARISI İÇİN ALT YAPIDA FUTBOLCU YETİŞTİRİLMELİ

44MALATYASPOR’DAN MESOB BAŞKANI KESKİN’E ZİYARET

 

 

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Yeni Malatyaspor’un başarılı olması için yapılması gereken en önemli çalışmalardan birisinin Malatya’da alt yapıda futbolcu yetiştirmek olduğunu söyledi.

Malatya’yı Bölgesel Amatör Lig’de (BAL)  temsil eden 44Malatyaspor Başkanı Müslüm Boztaş ve 2. Başkan Barış Bingöl MESOB Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret etti.

44Malatyaspor 2. Başkanı Barış Bingöl, takım olarak 3. Ligi hedeflediklerini, 4-5 yıldan beri esnaf takımı olarak Malatya’da futbola katkıda bulunmaya çalıştıklarını belirterek, “bazı şansızlıklar nedeniyle 3. Lig hedefimizi gerçekleştiremedik. Bu yıl daha iyi bir takım oluşturmak istiyoruz. Bu nedenle 15 Mayıs Cuma günü Malatya’da bir gece düzenleyeceğiz. MESOB Başkanımız Şevket Keskin, esnaf takımı olmamız nedeniyle bizim aynı zamanda onursal başkanımızdır. Bize 4-5 yıldan beri hem maddi ve hem de manevi olarak her zaman destek verdi” dedi.

  MESOB Başkanı Keskin ise, “Esnaf takımı olarak 44Malatyaspor takımımız var. Çok başarıyla götürülüyor. Bundan sonrada başarılı olacağına inanıyorum. Yeni Malatyaspor7un PTT 1. Lig’e çıkması bizi mutlu etti. Ancak bu takımın bir alt yapısının olması lazım. Alt yapısının da 44Malatyaspor olması lazım. Yeni Malatyaspor PTT 1.Lig’de oynarken, 3. Ligde oynayacak bir 44Malatyaspor, alt yapı olarak takıma futbolcu takviye edecektir. Yeni Malatyaspor’un başarılı olması için mutlaka alt yapıda futbolcu yetiştirilmeli. Malatyaspor, Süper Lig’e çıktığı zaman Malatyalı futbolcuların gösterdiği performans ile diğerlerinin performansı arasında çok fark vardı. Biz esnaf camiası olarak hem Yeni Malatyaspor’a ve hemde 44Malatyaspor’a elimizden gelen desteği vereceğiz” diye konuştu.

"

Tür DOSYA İNDİR