MİNİBÜSÇÜ VE SERVİSÇİLER İFTARDA BULUŞTU

"MESOB BAŞKANI ŞEVKET KESKİN: -HER ZAMAN ŞOFÖR ESNAFININ EMRİNDEYİM""""
"

   -MİNİBÜSÇÜ VE SERVİSÇİLER İFTARDA BULUŞTU

 -MESOB BAŞKANI ŞEVKET KESKİN:

 -“HER ZAMAN ŞOFÖR ESNAFININ EMRİNDEYİM”

 

Malatya Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ile Malatya Minibüsçüler ve Servisçiler Esnaf Odası’nın ortak organizasyonu ile minibüsçüler ve servisçiler iftarda bir araya geldi.

                Sultanlar Düğün Salonunda gerçekleşen iftara katılan minibüsçü ve servisçiler Malatya Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ve aynı zamanda Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin İle Minibüsçüler ve Servisçiler Esnaf Odası Başkanı Mesut İnce ve oda yönetim kurulu üyeleri karşıladılar. İftara Malatya TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç’ta katıldı.

  MESOB Başkanı Şevket Keskin, Ramazan ayında birlikte olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, katılımcılara teşekkür etti. Şoför esnafının birlik ve beraberlik içinde olmasını isteyen Keskin, “Ben her zaman şoför esnafının emrindeyim. Özellikle okul servisleri konusunda kimse şoför esnafının üzerinde pazarlık yapmasın. Biz esnafımızın kaliteli ve güzel hizmet yapmasını, hem esnafımızın incinmemesini ve hem de vatandaşımızın incinmemesini istiyoruz. Ama hakkımızı alalım” dedi.

    Yoğun katılımın olduğu iftar sonrasında Keskin ve İnce, gelen davetlileri salon çıkışında tekrar uğurladılar.

 

 

 

Kaynak:   BURHAN KARADUMAN

"
Tür DOSYA İNDİR