Keskin: Milletimize zaferleri yaşatan değerleri yaşatmayız

Keskin, “Türk Milletinin imandan saydığı vatan sevgisini ve hiçbir şeyle değişmeyeceği özgürlüğünü her şeyin üzerinde tuttuğunu 30 Ağustos Zaferinde açıkça ortaya koymuştur.” dedi.
"

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Türk Milletinin imandan saydığı vatan sevgisini ve hiçbir şeyle değişmeyeceği özgürlüğünü her şeyin üzerinde tuttuğunu 30 Ağustos Zaferinde açıkça ortaya koymuştur.” dedi.

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımlayan Keskin, “30 Ağustos Zafer Bayramı, Anadolu’nun tarihi açısında bir dönüm noktasıdır. Anadolu’nun Türk-İslam yurdu olarak kalmasında en önemli rollerden birisini 30 Ağustos Zaferi oynamıştır. İstiklal ve hürriyetin, bir milletin var olmasında vazgeçilmez değerlerdir. Türk milletinin imandan saydığı vatan sevgisini ve hiçbir şeyle değişmeyeceği özgürlüğünü her şeyin üzerinde tuttuğunu açıkça 30 Ağustos Zaferinde ortaya koymuştur. Bugün bizlere düşen ise vatanımıza ve milletimize sahip çıkmak,  milletimize zaferleri yaşatan değerleri korumak ve yaşatmaktır. 15 Temmuz darbe girişimi ile ülkemizi işgal etmek isteyenlere karşı, dün atalarımıza 30 Ağustos Zaferini kazandıran o ruhu ve gücü yeniden ortaya koymak durumundayız. Bu vesile ile esnaf ve sanatkar camiası olarak başta Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile 30 Ağustos Zaferinin Başkomutanı Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşlarını, tüm şehitleri ve gazileri minnet ve şükranla anıyoruz. Ruhları şad olsun.” ifadelerini kaydetti.

 

"
Tür DOSYA İNDİR