KESKİN: MALATYA'YI BAYRAKLARLA DONATALIM

(MESOB) Başkanı Şevket Keskin, esnaf ve sanatkarlara işyerlerine, tüm sivil toplum kuruluşlarına da kurum binalarına Türk Bayrağı asma çağrısında bulundu.

"

KESKİN: MALATYA’YI BAYRAKLARLA DONATALIM

 

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, esnaf ve sanatkarlara işyerlerine, tüm sivil toplum kuruluşlarına da kurum binalarına Türk Bayrağı asma çağrısında bulundu.

TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve MESOB Başkanı Şevket Keskin, “Terör örgütünün alçak saldırıları sonucunda Dağlıca 16 askerimizin şehit düşmesinin ardından, Iğdır’da 13 ve Tunceli’de 1 polisimizi daha şehit vermenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz, mekanları cennet olsun. Terörü örgütüne karşı devletimizin vermiş olduğu mücadelenin yanında toplumsal tepkide çok önemlidir. Bu nedenle Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak tüm esnaf ve sanatkarlarımıza işyerlerine ve araçlarına Türk Bayrağı asma çağrısında bulunuyoruz. Aynı tepkiyi tüm sivil toplum kuruluşlarından da bekliyoruz. Teröre karşı toplumsal duyarlılığımızın bir ifadesi olarak Malatya’yı bayraklarla donatalım. Gün siyasi eleştirilerle toplumun kutuplaşması değil, teröre karşı birlik içinde hareket etme günüdür. Eleştirilerimizi, siyasi tepkilerimizi şehitlerimiz için bir kenara bırakılım ve toplum olarak aynı duyarlılıkla,  aynı yüreklilikle birlik ve beraberlik içinde bölücü terör örgütüne karşı tepkimizi ortaya koyalım. Vatandaşımız hiçbir şey yapamıyorsa bile işyerine ve aracına bayrak asmalı” dedi.

Keskin’in bayrak asma çağrısı üzerine Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin bulunduğu Esnaf Sarayı ile Malatya Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası binalarına dev Türk bayrakları asıldı. Ayrıca MESOB’a bağlı tüm il merkezindeki ve ilçelerdeki odalara da üyelerin bilgilendirilmesi amacıyla mesaj gönderilirken, Malatya Şoförler ve Otomobilciler Odası’na bağlı tüm üyeleri de araçlarına ve işyerlerine bayrak asmaya davet edildi.

"

Tür DOSYA İNDİR