Keskin, “Haklının yanında, haksızın karşısında olacağız”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin beraberindeki Oda başkanları ile birlikte Battalgazi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Adil Culha’yı ve Eskimalatya’daki esnafı ziyaret ettiler.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin beraberindeki Oda başkanları ile birlikte Battalgazi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Adil Culha’yı ve Eskimalatya’daki  esnafı ziyaret ettiler.

 

Oda Başkanları ile birlikte Battalgazi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Adil Çulha’ya yeni dönemi için başarılar dileyerek hayırlı olsun dileklerinde bulunan MESOB Başkanı Şevket Keskin, “Esnaf ve sanatkarlar odalarının 2022 yılı olağan genel kurul seçimleri birlik ve beraberlik içinde herkese örnek bir şekilde sona erdi. Genel kurullarımızda hiçbir olumsuzluk yaşanmadı. Başta esnaf ve sanatkarlarımıza, oda başkanlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Keskin ve Oda başkanları Eskimalatya’daki esnafları da işyerlerinde tek tek ziyaret ettiler. Keskin, “Oda başkanlarımız ile birlikte elimizden geldiği kadarıyla, gücümüz yettiği kadar esnaf ve sanatkarımızın hakkını savunuyoruz. Ekonomik sıkıntı var. Sürekli çözüm önerileri sunuyoruz, esnafımızın taleplerini gündemde tutuyoruz. Bu ülke hepimizin ülkesi. Ekonomik anlamda gerçekten sıkıntılar var. Esnafımız bu sürecin en mağdur kesimidir. Bu süreci birlik ve beraberlik içinde atlatacağız. Herkes alışverişlerde ihtiyacı olanı alsın. Bu ülkede kıtlık olmaz.  Vatandaşımızı kendi esnafından alışveriş yapmaya davet ediyorum. Paranızın yerelde kalmasını istiyorsanız gelin esnaftan alışveriş yapın. Marketlerden yaptığınız alışverişin parası Malatya’da kalmıyor. Esnaf kalkınırsa Malatya kalkınır.” ifadelerini kaydetti.

 

Keskin, “Biz esnaf camiası olarak elimizden geldiği kadar haklının yanında, haksızın karşısında olacağız.” dedi.

Tür DOSYA İNDİR