Keskin: 3S'yi unutmayalım, trafik canavarına kurban vermeyelim

Keskin, Kurban Bayramı öncesi ve sonrasında oluşacak olan trafik yoğunluğunda vatandaşların kurallara uymalarını isteyerek, 'Her zaman olduğu gibi bayramda da sürücülerimiz direksiyon başında 3S olarak nitelendirdiğimiz sevgiyi, saygıyı ve sabrı unutmamalı dedi.

"

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Kurban Bayramı öncesi ve sonrasında oluşacak olan trafik yoğunluğunda vatandaşların kurallara uymalarını isteyerek, “Her zaman olduğu gibi bayramda da sürücülerimiz direksiyon başında 3S olarak nitelendirdiğimiz sevgiyi, saygıyı ve sabrı unutmamalı” dedi.

Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Keskin, “Ülkemizde ve bulunduğumuz coğrafyamızda önemli bir süreci yaşarken Kurban Bayramını idrak ediyoruz. Bu Kurban Bayramı’nda duamız, coğrafyamızda akan kanın durması, ülkemizdeki hainliklerin son bulması içindir. Bu vesile ile kurban Bayramının başta milletimiz, esnaf ve sanatkar camiasına ve tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Keskin, her bayram öncesi ve sonrasında meydana gelen trafik kazalarının bayramları matemlere, sevinçleri gözyaşlarına çevirdiğini belirterek, “Bayram öncesi ve sonrasında trafikte yaşanan yoğunluk nedeniyle dikkatsizlik ve tedbirsizlikler sonucunda aileler parçalanmakta, insanlar sevdiklerini kaybetmektedir. Kurban Bayramı öncesinde özellikle yola çıkacak olan tüm sürücülerimiz araçlarının bakımı yapılmış bir şekilde yola çıkmalı. Kurban Bayramı’nda sevdiklerimize, dostlarımıza ulaşmak isterken onlara cenazelerimiz gitmemeli.  Kazaları önlemenin en güzel yolu, trafikte saygı, sevgi ve sabırlı olmayı yani 3S diye nitelendirdiğimiz altın kuralı asla unutmamalıyız. 3S’yi unutmayalım,  trafik canavarına kurban vermeyelim. Eğer sürücülerimiz trafikte bir birlerine karşı sevgi ve saygı kurulları içerisinde hareket edip,  sabırlı bir şekilde araç kullanırlarsa büyük ölçüde kazalar azalacaktır” şeklinde uyarılarda bulundu.

 

 

"

Tür DOSYA İNDİR