Keskin: “30 Ağustos Zaferi; Türk milletinin yeniden dirilişinin simgesidir”

Keskin, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “30 Ağustos Zaferi; Türk milletinin yeniden dirilişinin simgesidir. 30 Ağustos Zaferinin ruhu kıyamete kadar devam edecektir." dedi.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “30 Ağustos Zaferi;  Türk milletinin yeniden dirilişinin simgesidir. 30 Ağustos Zaferinin ruhu kıyamete kadar devam edecektir. Anadolu kıyamete kadar Türk Yurdu olacak, Ezanlar bu topraklarda susmayacak, bayrağımız nazlı nazlı dalgalanmaya devam edecektir” dedi.

 

Keskin’in 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesaj şu şekilde:

“30 Ağustos Zaferi; Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin hiç sönmeyecek bir güneş gibi doğuşudur. Anadolu’nun Türk-İslam yurdu olarak kalmasında en önemli rollerden birisini de 30 Ağustos Zaferi ve o zaferi kazanan kadrolar oynamıştır.

 

30 Ağustos Zaferi;  Türk milletinin yeniden dirilişinin simgesidir.

30 Ağustos Zaferinin ruhu kıyamete kadar devam edecektir. Anadolu kıyamete kadar Türk Yurdu olacak, Ezanlar bu topraklarda susmayacak, bayrağımız nazlı nazlı dalgalanmaya devam edecektir.  

 

Haksızlığa ve dayatmalara boyun eğmeyen Türk Milleti, 15 Temmuz’da, emperyalist güçlere karşı istiklalini ve istikbalini koruma hususundaki azmini bir kez daha dünyaya göstermiş ve 30 Ağustos Zaferinin ruhunu dimdik ayakta tutmuştur. Milletimiz; bugünde ülkemize yönelik hain, sinsi ve alçak saldırılar karşısında aynı mücadeleyi gösterebilecek noktadır.  

 

Esnaf ve sanatkar camiası; bu topraklarda hür, bağımsız ve şerefli bir şekilde yaşamamız için canlarını ortaya koyan ecdadımızı ve kanlarıyla bu toprakları sulayan şehitlerimizi, 30 Ağustos Zaferinin ruhunu, asla unutmamıştır, unutmayacaktır, unutturmayacaktır.

 

Esnaf ve sanatkar camiası olarak başta Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile 30 Ağustos Zaferinin Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşlarını, tüm şehitleri ve gazileri minnet ve şükranla anıyoruz. Ruhları şad olsun.”

Tür DOSYA İNDİR