ESNAF KURULUŞLARINDAN EMNİYET MÜDÜRÜ ULUAYAK'A ZİYARET

"

 -ESNAF KURULUŞLARINDAN EMNİYET MÜDÜRÜ ULUAYAK’A ZİYARET

 

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin ve oda başkanları toplu halde Emniyet Müdürü Nuri Uluayak’ı ziyaret etti.

 Esnaf ve Sanatkarlar Kredi kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ile çok sayıda oda başkanının katıldığı ziyarette konuşan MESOB Başkanı Keskin, Uluayak’a görevinde başarılar dileyerek, “Sizlerin esnafa yakın olmanız ve esnafın içinde olmanız bizleri sevindiriyor. Malatya bu konuda şanslı. Malatya’da sivil toplum kuruluşları birlik ve beraberlik içinde elimizden geldiği kadarıyla sizlere destek olmaya çalışıyoruz. Huzur ve güven ortamı çok önemli. Huzur ve güven ortamı olduğu zaman her şey başarılır. Malatya’da sivil toplum kuruluşları olarak birlik ve beraberlik içinde olmaya çalışıyoruz” dedi.

Emniyet Müdürü Uluayak, “Oda başkanlarımızı yanımızda görmek bizleri mutlu ediyor. İnşallah sizlerin desteği ile Malatya’da çok daha güzel hizmetler vereceğiz. Huzur ve güven ortamının sağlanmasında sivil toplum kuruluşlarının çok büyük fonksiyonları var. Sizlerin getirdiği sorunlara bizler çözüm bulmaya çalışacağız” ifadelerini kaydetti.

Uluayak şunları söyledi; “Malatya hassasiyetleri olan bir ilimiz. Türkiye gibi çok kültürlülük esas. Geçmişte birlikte yaşamışsınız, bundan sonra birlikte yaşama kararlılığını gösteriyorsunuz. Bu huzur ve güven ortamı adına çok güzel bir şey. Bu Türkiye’ye bir örnek aslında. Malatya Türkiye’ye bir örnek. Bundan dolayı bütün Malatyalılara teşekkürlerimi iletiyorum. Çok güzel bir durum.”

 Uluayak, oda başkanları ile bir süre sohbet etti.

 

 

 

 

Kaynak:  BURHAN KARADUMAN

"
Tür DOSYA İNDİR