BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ İL MÜDÜRÜ AKİF GÜLAÇTI'NDAN KESKİN'E ZİYARET

BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ İL MÜDÜRÜ AKİF GÜLAÇTI'NDAN KESKİN'E ZİYARET
"

   BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ İL MÜDÜRÜ GÜLAÇTI’NDAN KESKİN’E ZİYARET

 

 

 

Malatya’da yeni göreve başlayan Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Akif Gülaçtı, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret etti.

 

 Ziyarette konuşan Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Akif Gülaçtı, “Malatya’da yeni göreve başladım. Sivil toplum kuruluşları ile bir diyalog içinde olma babında ziyaretlere sizden başlamış olacağız. Elimizden geldiği kadarıyla kurum olarak hep birlikte sizlerle Malatya’nın bir adım ileri gitmesi için çalışmalar yapmak istiyoruz. Bu konuda sizlerle sürekli diyalog içinde olacağız. Sürekli yanınızda olacağız ve elimizden geleni yapacağız” dedi.

 

 MESOB Başkanı Şevket Keskin ise, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Akif Gülaçtı’na yeni görevinde başarılar dileyerek, “Başarılar diliyorum, esnafın kapısı da herkese açıktır. Biz her zaman diyalogdan yanayız. Biz hem ülkemiz ve hem de Malatya için diyalogdan yanayız. Herkes kendi iline en güzelini yaparsa ortaya çok daha güzel sonuçlar çıkar. Birlik ve beraberlik içinde konuşarak, anlaşarak esnafımız için gereken hizmetleri yapacağız” dedi.

 

  Ahilik Haftasının kutlanmakta olduğunu belirten Keskin, “Ahiliği sadece bir hafta ile değil de, bir yaşam bicimi olmasını istiyoruz. Ahiliğin insanlara bir öğreti olmasını istiyoruz. Dürüstlük, güzellik, temiz ahlak Anilikte. Esnaf ve sanatkar camiası olarak Ahiliği yaşamaya ve yaşatmaya çalışacağız. Ahilik peygamberlerden bize miras bırakılmıştır. Peygamberlerimize baktığınızda hepsi zanatkardır. Hz. Muhammed (S.A.V.) Efendimiz bir tüccardır ve bütün esnafın piridir.  Tüm peygamberlerimizin bir mesleği vardır. Meslekler peygamberimizden kalan mirastır” diye konuştu.

 

Kaynak: BURHAN KARADUMAN

 

"
Tür DOSYA İNDİR