Başkan Keskin Malatya Canlı Hayvan Pazarında üreticilerin sorunlarını yerinde dinledi.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Kurban Bayramı öncesi Malatya Canlı Hayvan Pazarında üreticilerin sorunlarını yerinde dinledi.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Kurban Bayramı öncesi Malatya Canlı Hayvan Pazarında üreticilerin sorunlarını yerinde dinledi.

Corona virüs nedeniyle Esnaflara ve besicilere Maske verildi.

“Malatya’mızdaki Canlı Hayvan Pazarına gelin Kurban buradan alın”

Keskin Malatya Canlı hayvan pazarına ziyaret ediyoruz önümüzde Kurban Bayramı var Cumhuriyet Bayramı Şeker Bayramı ve Kurban Bayramı var, kurban Bayramı öncesi Canlı hayvan Pazarındaki arkadaşlarımız ziyarete diyoruz. Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) camiası olarak ziyaret ediyoruz ama biraz cansız gördüm eskisi gibi değil, Bayramlar eski bayramlara benzemiyor eski bayramların tadı Eskilerimizden gördüğümüz bir laf vardı Kurbanı kendin göreceksin ve bakacaksın. kendin pazarlık edeceksin kendin keseceksin vekaleten kurban kesimi olarak Buradan Malatyalı Hem şehirlerimize sesleniyorum ifadelerini kullandı.

“Kurban alırken Çocuklarımız getirin onlarda Kurbanı görsün”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin Kendi Hakkınızda, vatandaşlarımızda esnaflarından hayvan besicilerin den hayvan alın’ki insanlarda bunu yapsın ve kazansın sonra dışardan gelen mala da ihtiyaç duyarsınız kurban Bayramında Kurban kesecek olan tüm vatandaşlarımızı Canlı hayvan pazarına davet ediyorum burada pazarlık edin, eski bayramlarda vatandaşlarımız kurban alırken pazarlık ediyordu El salıyordu şimdi ise corona virüs nedeniyle bunu yapamıyoruz . Malatya’mızda Canlı hayvan pazarına gelerek buradan alın Besicilerimizde kazansın Kurban alırken Çocuklarınız getirin Dünya geleninde Korana Virüs vakası var ama çocuklarımızda kurban almaya alışsın ve geleneğimizi öğrensin çocuklarımız kendi memleketimize Malatya’mıza sahip çıkmamız lazım üreticinize besicimize Esnaflarımıza sahip çıkmak lazım Basın mensuplarımızın yürekten destek vereceğine ümit ediyorum şeklinde konuştu.

Tür DOSYA İNDİR