BARIŞ SÜRECİNİ BİRLİK VE BERABERLİKLE ATLATACAĞIZ""

BARIŞ SÜRECİNİ BİRLİK VE BERABERLİKLE ATLATACAĞIZ""
"

 “BARIŞ SÜRECİNİ BİRLİK VE BERABERLİKLE ATLATACAĞIZ”

 

- Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin,”Türkiye’nin bölgesinde büyük hedefleri var. Bu hedeflere ulaşmamız için bazı güçler engel olmaya çalışıyorlar. Bu güçleri birlik ve beraberlikle bertaraf etmemiz gerekiyor. Barış sürecini birlik ve beraberlikle atlatacağız” dedi.

 

 Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) yöneticileri ile Esnaf ve Sanatkarlar Kredi kefalet kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren, MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin’e ‘hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirdi.

 Ziyarette konuşan MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin,”Sivil toplum örgütleri olarak bizler iç içe olan kuruluşlarız. Şevket bey, biz ana olacağıyız dedi. Ortak projelerde her zaman birlikte çalışmaya hazırız” ifadelerini kullandı.

 

Balin, “Türkiye’de huzurun ve barışın olması gerekir. Türkiye’nin bölgesinde büyük hedefleri var. Bu hedeflere ulaşmamız için bazı güçler engel olmaya çalışıyorlar. Bu güçleri birlik ve beraberlikle bertaraf etmemiz gerekiyor. Barış sürecini birlik ve beraberlikle atlatacağız” dedi.

 

 ESOB Başkanı Şevket Keskin ise, “Ülkemizin dışa açılması için iş adamlarımızın başarılı çalışmalarını görüyoruz” diyerek, barış sürecine de temas etti. Keskin, “Geçenlerde Van bölgesini gezdiğimiz zaman gördük ki, insanlarımız suya susamış gibi barışa susamış. Esnafı da sanayicisi ve boş gezen vatandaş da bu sürecin başarılı şekilde tamamlanmasını bekliyor” diyerek, Reyhanlı’daki menfur saldırıya da temas etti. Şevket keskin, “ Reyhanlı’daki vahşeti insanlık dışı olarak görüyoruz. Selamet içerisinde atlatacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

 

ESKKK Başkanı Ali Evren de, “MÜSİAD’ı yakından takip ediyor. Genel başkanınızın dediği gibi, ülkesini vatanını seven insanların yer aldığı bu sivil toplum kuruluşumuz, insanlara iş ve aş temin ediyor”dedi.

"
Tür DOSYA İNDİR