Bakırcılar Çarşısı'nın tüm sokakları Battalgazi Belediyesi temizlik ekiplerince yıkanarak temizlendi.

Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanı İzzet Demirci'de MESOB Başkanı Şevket Keskin'e ve Battalgazi Belediyesi Başkan Yardımcısı Abdulvahap Şerefhanlı'ya verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

"

BAKIRCILAR PAZARI GECE YIKANDI

 

Bakırcılar Çarşısı’nın tüm sokakları Battalgazi Belediyesi temizlik ekiplerince yıkanarak temizlendi.

Battalgazi Belediyesi’ne bağlı temizlik ekipleri gece saat 23.00 sularında Bakırcılar Çarşısı’nın 10 caddesinin tamamı su ile yıkanarak temizlendi. Temizlik çalışmalarını Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Battalgazi Belediyesi Başkan Yardımcısı Abdulvahap Şerefhanlı ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanı İzzet Demirci’de Bakırcılar Çarşısı’na gelerek takip ettiler.

 MESOB Başkanı Şevket Keskin, “Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan ve Belediye Başkan yardımcımız Abdulvahap Şerefhanlı’ya esnafımız adına çok teşekkür ediyorum. Bakırcılar Çarşısı’ndaki restorasyon çalışmaları sonrasında ilk kez böyle detaylı bir temizlik çalışması yapıldı. Ahilik kültür haftası ve Esnaf Bayramı öncesinde yapılan bu temizlik çalışması çok anlamlı. Ahiliğin bir yönü de temizliktir. Battalgazi Belediyemizin özellikle temizlik bakımında parklarımız olsun, bahçelerimiz olsun, caddelerimiz olsun yıkanması ve temizlenmesinden dolayı fevkalade memnunuz. Esnaflarımızdan, herkesin kendi dükkanının önüne temiz tutmasını istiyoruz. Herkes kendi dükkanının önünü temizlerse, bütün çarşı temiz olur” diye konuştu.

  Battalgazi Belediyesi Başkan Yardımcısı Abdulvahap Şerefhanlı ise, “Battalgazi belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğümüz 102 mahallede günün her saatinde temizlik işlerini aralıksız olarak sürdürmekteler. Bakırcılar Çarşısı’nı baştan aşağıya yıkayarak temizlik yaptık. Battalgazi’mizin her tarafı karış karış temizleniyor. Ben ekip arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımıza da temizlik nedeniyle gösterilen duyarlılıktan dolayı da teşekkür ediyorum” dedi.

Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanı İzzet Demirci’de MESOB Başkanı Şevket Keskin’e ve  Battalgazi Belediyesi Başkan Yardımcısı Abdulvahap Şerefhanlı’ya verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

"

Tür DOSYA İNDİR