AHİLİK KUTLAMA HEYETİNDEN VALİ KAMÇI'YA ZİYARET

Malatya Ahilik Haftası ve Esnaf Bayramı Kutlama Heyeti, Vali Süleyman Kamçı'yı ziyaret t etti.

"

AHİLİK KUTLAMA HEYETİNDEN VALİ KAMÇI’YA ZİYARET

 

 

Malatya Ahilik Haftası ve Esnaf Bayramı Kutlama Heyeti, Vali Süleyman Kamçı’yı ziyaret t etti.

 Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey,  Esnaf ve Sanatkarlar Kredi kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren ve Ticaret İl Müdürü Ahmet Demirbağ birlikte Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında Vali Süleyman Kamçı’yı ziyaret etti.

 Ziyarette konuşan MESOB başkanı Şevket Keskin, “Ahilik Kültür haftası ve Esnaf Bayramında bizleri yalnız bırakmadınız, sizlere teşekkür ediyoruz.  Yeni Camii bahçesinde halkın içinde töreni gerçekleştirmemiz beğeni topladı. Bize bu törenlerde destek veren, katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Ahilik Haftası’nın ülkemize, barış, huzur, bolluk, bereket getirmesini diliyorum”  dedi.

Vali Süleyman Kamçı ise, “Esnaf toplumun aynası. Esnafın durumu iyi olursa, vatandaşında durumu genel olarak iyi olur. İnşallah bu sene Malatya’da durum daha iyi olacak. Kayısının yokluğundan dolayı kötü bir yıl geçirdik. Kayısının bu yıl yüzde 50 civarında olduğu ifade ediliyor” dedi.

 Vali Kamçı, heyet ile bir süre görüşerek sohbet etti.

"

Tür DOSYA İNDİR