'HEPİMİZ KARDEŞİZ' KAMPANYASI BAŞLATILDI

(MESOB) Başkanı Şevket Keskin, esnaf ve sanatkar camiası olarak başlatmış oldukları “Hepimiz Kardeşiz” kampanyası kapsamında 12 Eylül Cumartesi günü Şehitler için Mevlid-i Şerif okutup, lokma dağıtılacaklarını, ardından ise esnaflarımızın işyerlerine “Hepimiz Kardeşiz” afişlerinin asılacağını bildir

"

“HEPİMİZ KARDEŞİZ” KAMPANYASI BAŞLATILDI

 

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, esnaf ve sanatkar camiası olarak başlatmış oldukları “Hepimiz Kardeşiz” kampanyası kapsamında 12 Eylül Cumartesi günü Şehitler için Mevlid-iŞerif okutup, lokma dağıtılacaklarını, ardından ise esnaflarımızın işyerlerine “Hepimiz Kardeşiz” afişlerinin asılacağını bildirdi.

Keskin yaptığı yazılı açıklama da, “Hakkari, Dağlıca, Iğdır ve ülke genelinde son zamanlarda artan terör saldırıları ve beraberinde artan gerilimler nedeniyle esnaf ve sanatkar camiası olarak üst kuruluşumuz olan Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu öncülüğünde  “Hepimiz Kardeşiz” kampanyasını başlatmış bulunuyoruz. Kampanyamız kapsamında 12 Eylül Cumartesi günü saat 12.00’de Yeni Cami’de Şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okutulacak ve Öğle Namazı sonrasında Lokma dağıtımı yapılacaktır. Program sonrasında esnaflarımızın işyerlerine ve araçlarına  “Hepimiz Kardeşiz” afişleri asılacaktır. Ülke genelinde yaşanan terör olaylarında birlik ve beraberliğimizin zarar görmemesi için başlatmış olduğumuz “Hepimiz Kardeşiz” kampanyası kapsamında düzenleyeceğimiz programlara Malatyalı hemşerilerimizin katılımını bekliyoruz.  Bu vesile ile bir kez daha tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum” dedi.

 Keskin, “Esnaf ve sanatkar bu ülkenin bel kemiğidir.  Ahilik Kültürümüzün geleneği olarak kardeşlik hukukumuza ve kardeşlik bağlarımıza sahip çıkacağız. Bu kardeşliğimizi günlük siyasi çekişmeler uğruna ve sinsi terör oyunlarına kurban ettirmeyeceğiz. Esnaf ve sanatkar kesimi dün olduğu gibi bugünde ülkesi ve milleti için dimdik ayaktadır. Hiçbir şer odak ve alçakça saldırılar kardeşlik hukukumuzu bozamayacaktır. Birliğimizi, beraberliğimizi ve dirliğimizi bozmak isteyenlerin karşısında esnaf ve sanatkarın safı milleti ve devletidir” ifadelerini kaydetti.

"

Tür DOSYA İNDİR