“ESNAFIMIZIN SIKINTILARINI YERİNDE TESPİT EDİYORUZ”

MESOB BAŞKANI KESKİN’DEN OTO GALERİCİLER SİTESİNE ZİYARET
"
 
MESOB BAŞKANI ŞEVKET KESKİN: “HER ZAMAN ESNAF ODALARA GELMESİN,
ODA    BAŞKANLARIDA   ESNAFIN AYAĞINA GİTSİN”
Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Yeşiltepe Oto Galericiler Sitesi’ndeki esnafları gezerek, Sorunlarını dinledi.
 Beraberindeki çok sayıdaki esnaf odası başkanları ve Yeşiltepe Galericiler Sitesi Kooperatifi Başkanı Recep Aksoy ile birlikte Yeşiltepe Oto Galericiler Sitesi’ne giden MESOB Başkanı Şevket Keskin, burada bulunan 185 adet işyerini tek tek ziyaret ederek, esnaflarla tek tek sohbet edip görüştü.
 Esnaflardan odalarla ilgili sorunlarını, Belediye ve diğer kurumlarla ilgili sorun ve sıkıntıları olup olmadığını soran Keskin, “Sorunları yerinde görüp ve yerinde tespit etmek amacıyla bu tür gezilerimizi düzenliyoruz. Amacımız, esnafların odalara geldikleri kadar, oda başkanlarını da esnafın ayağına giderek sorunlara birlikte ortak çözüm üretmesini sağlamaktır. Bu tür gezilerde, esnafımızın yaşadığı ve karşılaştığı, ancak odalara iletilmeyen çok sayıda sorunu yakından görüyoruz. Gezilerde bize iletilen sorunları tek tek not alıp, ilgili kurumlarla diyaloga geçerek, çözüm arayışına giriyoruz” dedi.
    İşyerlerinde tek tek ziyaret ettiği esnaflar, Keskin’e teşekkür ettiler.
    Keskin, daha önce şehir merkezinde ve 3 ilçede yaklaşık 6 bin esnafı tek tek ziyaret ederek görüşmüştü.
 
  
"
Tür DOSYA İNDİR