YENİMALATYASPOR YÖNETİMİNDEN MESOB BAŞKANI ŞEVKET KESKİN'E ZİYARET

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek ile kulubün as başkanları Selim Pilten ve Nusret Önce ve 2. Başkan Yüksel Demirkol Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin'i ziyaret etti.

YENİMALATYASPOR YÖNETİMİNDEN MESOB BAŞKANI ŞEVKET KESKİN’E ZİYARET

 

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, milletvekili aday adayı olanların öncelikle bu dönemde Yeni Malatyaspor’a destek vermesi gerektiğini söyleyerek, milletvekillerinin ve siyasetçilerin Yeni Malatyaspor’u maçlarda yalnız bırakmaması ve masa başında oynan oyunlara karşı duyarlı olması gerektiğini bildirdi.

 Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek ile kulubün as başkanları Selim Pilten ve Nusret Önce ve 2. Başkan Yüksel Demirkol Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret etti.

 

“BİRLİK FOTOĞRAFI VERMEK İSTİYORUZ”

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, son 2 günden beri Malatya’da çeşitli ziyaretlerde bulunduklarını, bu kapsamda vali Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve ilçe belediye başkanlarına ziyaretlerde bulunduklarını anlatarak, “Esnaflarımızı da ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretler Malatya’nın birliği ve beraberliği için, yakalamış olduğumuz futboldaki o havayı da İnşallah birlikte sürdürürüz. Biliyorsunuz, biz 5 Mart’ta İstanbul’da Yeni Malatyapor’a destek gecesi var. İstanbul’daki Malatyalılar ile Malatya’daki Malatyalılar ile beraber hem birlik ve beraberlik fotoğrafı olsun, hemde Yeni Malatyaspor’a destek olsun diye bir gece düzenliyoruz. Malatya’da 2 günden beri ziyaretlerde bulunup davetlerde bulunuyoruz. MESOB Başkanımızı da İstanbul’a davet ediyoruz. Burada sivil toplum kuruluşlarımız olsun, bürokratlarımız olsun, işadamlarımız olsun, taraftarlarımız olsun, bu geceye herkesi davet ediyoruz. Herkesin bir arada olmasını istiyoruz. O gecede İnşallah Yeni Malatyaspor için birlik ve beraberlik adına bir güç çıkar, birlikte hareket etme gücü olur, hemde bir destek olur. İnşallah o gece Yeni Malatyaspor için hayırlı olur” diye konuştu.

 

YENİ MALATYASPOR’UN ŞEHRE KATKISI ÇOK FAZLA OLUR”

  Ziyaret ve davet için teşekkür eden MESOB Başkanı Şevket Keskin, “Yeni Malatyaspor, Malatya’nın ortak paydasıdır. Malatya halkını tümü hiç ayrımı yapmadan sahip çıktığı ortak değerlerden birisi Yeni Malatyaspor’dur. Yeni Malatyaspor maçına gittiğiniz zaman sağ-solu hiç kimse dinlemez, Mehmet, Ahmet partisini dinlemez, herkesin yüreği Malatya için çarpar, Malatya için koşturur. Yeni Malatyaspor, Malatya için çok önem arz ediyor. Bırakın bugün Süper Ligde Bank Asya Liginde dahi olsanız bile Yeni Malatyaspor’un Malatya’ya getireceği katkı çok çok fazladır. Tanıtım bakımından çok fazladır, ekonomik bakımdan çok fazladır, gelişim bakımından çok fazladır, şehrin sosyal hayatı için çok fazladır. Yeni Malatyaspor, Malatya’nın kent takımıdır. Bu büyükşehir, artık büyük bir takımının olması gerekiyor” dedi.

 

“ÖZAL DÖNEMİNDE ZENGİNLEŞENLER TAKIMA SAHİP ÇIKMALI”

 Keskin şöyle devam etti; “Malatya’da ve Malatya dışındaki herkes Yeni Malatyaspor’a destek vermesi gerekiyor. Malatya dışındaki işadamlarımızın çoğunun kazancı Malatyaspor ve Turgut Özal’ın siyaset döneminden gelmedir.  Allah daha versin, büyük zenginlerimiz var. Bunların bir raya gelerek Yeni Malatyaspor’a destek vermeleri gerekiyor. Bu işadamlarımızın Yeni Malatyaspor’a yapacakları yardım, Malatya’ya yapılacak bir yardımdır. Malatya’nın ortak değeri olan Yeni Malatyaspor’a destek vermelidir. Gerek Büyükşehir Belediye Başkanımız ve gerekse de Adil Gevrek başkanımızın ve yönetiminin destekleri ile Yeni Malatyaspor bir ivme kazandı. Biz esnaf camiası olarak,  hem Yeni Malatyaspor’un yanındayız, hemde Malatya’nın çıkarlarının yanındayız. Malatya’nın gelişmesi, güzelleşmesi ve birlik ve beraberliğimiz için Yeni Malatyaspor bizim için çok önemlidir.”

  Keskin, “Sporun içinde bulunmak çok zor bir iştir, zor bir yüktür. Çünkü yaparsın, yaparsın, diğer tarafta bu işle hiçbir ilgisi alakası olmayan, hiçbir katkısı olmayan gelir sana dünyanın lafını söyler çeker gider. Biz bunları hep yaşadık. Yeni Malatyaspor için herkesin elini tayın altına koyması lazım. Herkesin bir tarafından tutması lazım. Eğer birlik ve beraberlik olursa başarıda orada gelir. Adil Başkanın sırtına yüklemek, Büyükşehir Belediye Başkanını sırtına yüklemek yanlış bir harekettir. Ben bütün Malatyalılara çağrıda bulunuyorum, İstanbul’da Yeni Malatyaspor gecesinde bütünleşelim, buluşalım ve Yeni Malatyaspor’a elimizden gelen desteği verelim” diye konuştu.

 

 

“MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI, MALATYA’YA HİZMET İÇİN İŞE YENİ MALATYASPOR’A DESTEK İLE BAŞLASINLAR”

7 Haziran genel seçimi nedeniyle milletvekilliği için aday adayı olanların bu dönem Yeni Malatyaspor’a maddi katkı sunmaları gerektiğini de kaydeden ve siyasetçilerin masa başında Yeni Malatyaspor için oynanan ve oynanmak istenen oyunlara karşı her zaman takıma sahip çıkması çağrısında bulunan Keskin şöyle konuştu; “Yeni Malatyaspor’a Malatyalı siyasetçilerin her zaman destek vermesi lazım. Maçlarda Malatya’da siyaset yapanların tribünde bulunmaları lazım, ilin valisinin bulunması lazım, 2. Ordu Komutanınızın bile gelerek bu kentin takımına destek vermesi lazım. Biz süper lige çıktığımız dönemde zamanın 2. Ordu Komutanı her maçımıza gelir ve takıma destek verirdi. Futbolcuya sahadan tribüne baktığı zaman tribünde şehrin gücünü görünce, heyecan gelir. Özellikle bu dönem milletvekilliği için aday adayı olan tüm arkadaşlarımızın öncelikle Yeni Malatyaspor’a bir destek vermeleri gerekiyor. Tüm milletvekili aday adaylarının İstanbul’daki Yeni Malatyaspor’un gecesine katkı sunması lazım.  Milletvekili aday adayları eğer Malatya’ya hizmet etmek istiyorlarsa, öncelikle Yeni Malatyaspor’a katkı vererek bu işe başlamaları en doğrusu olur. Bu dönem de seçilecek o lan 6 milletvekilinin ve mevcut milletvekillerinin Yeni Malatyaspor’a bu dönem daha çok sahip çıkması ve masa başında oynan oyunlara karşı duyarlılık göstermesi gerekiyor. Yeni Malatyaspor’a son dönemde çok büyük bir ceza verildi. Siyasetçilerimizin devreye girmesi ve Yeni Malatyaspor’a karşı oynana oyunlara karşı mücadele vermesi lazım. Futbolda maçlar sadece sahada kazanılmıyor, bu işin büyük çoğunluğunun masa başında kazanıldığı da bir gerçektir. Söylentilere bakıldığı zaman bu işin sahanın dışında da olduğu bir varsayımdır. Biz Yeni Malatyaspor’a haksız yere destek istemiyoruz, Yeni Malatyaspor’un hakkını gasp etmesinler. Yeni Malatyaspor’un haklı olduğu noktalarda siyasetçilerin her türlü girişimde bulunması gerekiyor. Eğer siyasetçilerimiz, milletvekili aday adaylarımız Yeni Malatyaspor gecesine katılmadığı takdirde bunu esnaf camiası olarak tepkiyle karşılayacağımız ve kamuoyunu da bu konuda bilgilendireceğiz. Siyasetçilerin her zaman Malatya’nın ve Yeni Malatyaspor’un yanında olmalarını bekliyoruz.”

Ziyaretin anısına Yeni Malatyaspor yönetimi tarafından MESOB Başkanı Şevket Keskin’e  Yeni Malatyaspor’un 44 numaralı forma hediye edildi.

Tür DOSYA İNDİR