KESKİN'DEN TAKSİ DURAĞINA BAYRAM ZİYARETİ

Şevketı Keskin, Ramazan ayının son iftarını Taksi Durağı'nda taksici esnafı ile açarak, bayramlaştı.
"

  

  KESKİN’DAN TAKSİ DURAĞINA BAYRAM ZİYARETİ

 

 

 

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) ve aynı zamanda Malatya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı da olan Şevketı Keskin, Ramazan ayının son iftarını Taksi Durağı’nda taksici esnafı ile açarak, bayramlaştı. 

 

  Ersan Taksi Durağı’na giden Keskin, burada taksici esnafı ile sohbet etti ve Ramazan Bayramlarını tebrik etti.

  Keskin, “Ramazan Bayramı’nın başta ülkemize, esnafımıza hayırlar vesile olmasını diliyorum. Ülkemize ve dünyaya barış getirmesini diliyoruz. Allah kimseyi evinden ve ülkesinden ayırmasın. Ülkemizin ve ilimizin kıymetini bilmeliyiz” dedi.

  Son dönemde Malatya’da taksici esnafına yönelik olarak vatandaşlardan çok güzel övgüler aldığını belirten Keskin, “Son dönemde taksici  esnafımızdan çok güzel övgüler alıyorum. Taksi ile yolculuk yapan Malatyalılar, taksici esnafımızdan çok memnun.İnşallah bu böyle devam eder. Çünkü siz çok kıymetli ve özel bir iş yapıyorsunuz. İnsanlar size namusunu emanet ediyor. İnsanların en büyük değeri namusudur. Sizde ona göre davranıyorsunuz. Bunun için ben bütün Malatyalılardan, otobüslere sıkışmasınlar, taksi ile otobüs arasında yolculukta önemli bir fiyat farkı kalmadı. Gelip taksilere binsinler ve evlerinin önüne kadar gitsinler. Bir taksiye 3-4 kişi bindimi evinin önüne kadar daha rahat ve daha ucuz bir şekilde gidebilir. Bayan kardeşlerimizi taksilere gönül rahatlığı ile binebilirler. En ufak bir olumsuzlukta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Şoförler Odası olarak gerekli uyarımızı ve tedbirimizi alırız” diye konuştu.

  Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a ve ekibine başta taksici esnafı ile Malatya esnafı ve sanatkarına yönelik yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eden Keskin, “Hem Malatya’nın güzelleşmesi ve hem de yolarda yapılan çalışmalar için teşekkür ediyoruz. Başta belki yolar biraz dar olarak yapıldı, ancak daha sonra istişare ile birlikte hareket etmeye başladık. Hem Malatya güzelleşecek ve hem de Malatya büyüyecek” diye konuştu.

  Malatya’da faaliyette olan ticari taksinin çok gazla olduğunu belirten Keskin, mevcut taksi sayısının bu haliyle tutulacağını ve bunun içinde mücadele edeceklerini ifade etti.

  Keskin, “Ben odada göreve başladığımda Malatya’da taksi sayısı çok çok fazlaydı. İlk defa Türkiye’de bir taksi yönetmenliğini biz çıkarttık ve Türkiye bizden örnek aldı. Ben bundan dolayı da Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a ve Belediye yöneticilerine teşekkür ediyoruz. Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a sonuna kadarda destek veriyoruz. Özellikle esnafa çok büyük destekleri oluyor. Bakırcılar Çarşısı, Şire Pazarı ve Kasap Pazarı çevresinde esnafa yönelik önemli hizmetler yapılıyor.  Taksi durakları için yerler belirlendi. Büyükşehir olduktan sonrada Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nde esnaf olarak bizde masada oturacağız ve kararların alınmasında söz sahibi olacağız” ifadelerini kaydetti.

  Keskin, siyasetçilerden ve partilerden yerel seçimlerde Belediye Meclis Üyeliği için esnaf kesiminden de Belediye Meclis Üyelerini göstermelerini isteyerek, “Her esnaf sektöründe en az 5-6 tane Belediye Meclisi üyesi istiyoruz. Esnaf ve sanatkarın sorunlarının Belediye Meclislerinde daha rahat görüşülmesi ve çözüm bulması için bu önemli bir konu. Malatya esnaf camiası olarak bu konuyu takip edeceğiz” diye konuştu.

  Keskin, “Biz esnafız. Elimden geldiği kadarıyla sizlerin sorunlarıyla ilgilenmek ve çözüm bulmak benim boynumun borcudur. Esnaf kuruluşlarımız sizler için var.  Bir sıkıntınız ve talebiniz olduğunda mutlaka odanız ile irtibata geçin” dedi.

 Keskin, taksicilere baklava ikram etti.

 

 

Kaynak:  BURHAN KARADUMAN 

 

"
Tür DOSYA İNDİR