Keskin: Teröristlikle başaracaklarını sananlar yanıldıklarını göreceklerdir

Oğuz Boyları Kardeşlik Derneği Başkanı Murat Ali Tutar, beraberindeki yabancı öğrenciler ile birlikte Malatya Esnaf ve sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret etti.
"

Oğuz Boyları Kardeşlik Derneği Başkanı Murat Ali Tutar, beraberindeki yabancı öğrenciler ile birlikte Malatya Esnaf ve sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret etti.

Aralarında İnönü Üniversitesi’nde eğitim gören yabancı öğrenciler ile Battalgazi Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personeli Murat Maskar’ında bulunduğu heyetin ziyaretinde  konuşan MESOB Başkanı Şevket Keskin, Türk milletinin çok duyarlı bir millet olduğunu belirterek, “Türk milleti yardım yaparken haz duyuyor. Önemli olan burada haz duymak, orada vicdanın rahat olmaktı” dedi.

Türk Milletinin gelen yapancı misafirlerine karşı tarihten gelen Ahilik Kültürü ile kucak açtığını belirten Keskin, bugün Türkiye’nin Suriyeli ve diğer yapancılara kapısını açmasındaki en büyük etkenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun benliklerinde ve yaşamlarında Ahilik Kültürünü yaşatıyor olmasının yattığını ifade etti.  Keskin, “Yapı ve yaşantı itibariyle, bir yerde de Ahilik Kültürünü yaşatan ve yaşatmaya çalışan, benliğinde yaşayan hem devlet Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, hemde Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, Suriye’den ve başka ülkeden gelen misafirlerimizle daha fazla ilgileniyorlar” dedi.

 Keskin,  yaşanan sıkıntıların atlatılacağına inandığını belirterek, “3-4 tane çapulcuya bu ülkeye teslim etmeyeceğiz. Bunu kafalarında geçiren varsa, yanıldıklarını göreceklerdir. Bütün terör olaylarını nefretle kınıyoruz. Kalleşçe, şerefsizce saldırmakla, 2 tane bomba koymakla masum insanları öldürmekle eğer başaracaklarını sanıyorlarsa çok yanılıyorlar. Bu millet kurtuluşunu kazma ve kürekle karşısındaki topa tüfeğe karşı koyarak kazanmıştır. ‘ Ölürsek şehidiz, kalırsak gaziyiz’ anlayışı ile vatanını seven bu milletin önünde hiçbir güç duramaz. Suriye’den ve başka ülkelerden gelen yapancılar bizim kardeşimizdir. Bizde kardeşten ötesi yoktur” diye konuştu.

 

 

"
Tür DOSYA İNDİR