Keskin: Tarihimizin hiçbir döneminde bu kadar alçak, bu kadar vahşi bir düşmanı görülmedi

Keskin, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yapılacak olan tüm etkinliklere esnaf ve sanatkarlarımızın katılmasını ve uğruna canlar verdiğimiz bayrağımızı işyerlerine, araçlarına asmalarını ise özellikle ifade ediyoruz. “ çağrısında bulundu.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi  ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yapılacak olan tüm etkinliklere esnaf ve sanatkarlarımızın katılmasını ve uğruna canlar verdiğimiz bayrağımızı işyerlerine, araçlarına asmalarını ise özellikle ifade ediyoruz. “ çağrısında bulundu.

 

Keskin yaptığı yazılı açıklama da; “Türk milletinin içine sinsice yerleşmiş olan FETÖ terör örgütünün 15 Temmuz günü alçakça ve şerefsizce gerçekleştirmiş olduğu darbe girişiminin engellenmesinde hiç kuşkusuz milletimiz ile birlikte esnaf ve sanatkar camiamız dünyada örneği olmayacak bir demokrasi savunmasında bulunmuştur.  Sayın Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tek bir çağrısı ile sokağa dökülen halkımızın gücü, milli iradeyi uçakların bombası altında parçalatmamış, tankın paletleri altında ezdirmemiş,  kurşunların karşısında yok ettirmemiştir.  Milletimiz vatanını işgal ettirmedi, bayrağını indirmedi, ezanını susturmadı. Milletimiz ikinci bir kurtuluş mücadelesi vererek yeniden bir destan yazmış ve bu destanın başkahramanı da başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan ve milletimizdir. Türk Milletinin imandan saydığı vatan sevgisini ve hiçbir şeyle değişmeyeceği özgürlüğünü her şeyin üzerinde tuttuğunu 15 Temmuz darbe girişimine karşı verdiği mücadelede ortaya koymuştur, dünya milletlerine de örnek olmuştur.” ifadelerini kaydetti.

 

Keskin açıklamasında şu ifadeleri kaydetti: “Bin senedir bu topraklar her çeşit savaşı gördü, her çeşit düşmanı, her çeşit orduları gördü, ancak tarihin hiçbir döneminde kendi milletine kurşun sıkan ve bomba atan bu kadar alçak, bu kadar  hain ve vahşi bir düşmanı görmedi. Artık terör örgütleri için ne ortada riya, nede yüzlerinde maske kalmıştır. Türkiye, bu mücadelesinde sadece terör örgütlerinden kurtulmuş olmayacak, sadece huzurunu sağlamış olmayacak, bütün İslam dünyası da bu kanlı oyunlardan kurtulmuş olacaktır. Türkiye’nin terör örgütlerinden kurtulduğu gün, Asya ve Ortadoğu için yeni bir sayfa da açılmış olacaktır. Çünkü biliyoruz ki,  Türkiye ayakta durduğu sürece, bölge ülkeleri de ayakta kalabilecektir. Esnaf ve sanatkar camiası olarak devletimizin ve hükümetimizin terörle mücadelesinde her zaman yanındayız. Yapılan ihanetlerin asla bir nedeni olamaz, ancak ağır bir bedeli mutlaka olmalıdır. Millet olarak, devlet olarak, hükümet olarak yapılacak tek şey kalmıştır; eşkıyaları bir daha ülkemizde görünmemek üzere def etmek ve bütün fitne ocaklarını kapatmaktır.

 

Esnaf ve sanatkarları 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle düzenlenecek olan etkinliklere katılmaya davet eden  Keskin; “ 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yapılacak olan tüm etkinliklere esnaf ve sanatkarlarımızın katılmasını ve uğruna canlar verdiğimiz bayrağımızı işyerlerine, araçlarına asmalarını ise özellikle ifade ediyoruz.  15 Temmuz Şehitlerimiz ile birlikte tüm şehitlerimize rahmet diliyor, şükranla ve minnetle anıyoruz. 15 Temmuz Gazilerimiz ile terörle mücadelede gazi olan tüm kahramanlarımıza sağlık ve şifa diliyoruz.” dedi.

 

 

Tür DOSYA İNDİR