KESKİN, SURUÇ'TA İNCELEME YAPTI

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu(TESK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, 31 kişinin ölümü ile sonuçlanan Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde inceleme yaptı.

"

KESKİN, SURUÇ’TA İNCELEME YAPTI

 

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu(TESK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin,  31 kişinin ölümü ile sonuçlanan Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde inceleme yaptı.

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken ile birlikte Suruç’a giden Keskin, burada TESK Heyeti ile birlikte esnafları ziyaret ederek görüştü. Palandöken ve Keskin,  esnaf ziyaretinin ardından Suruç Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı da ziyaret ederek, ilçede ve bölgede yaşanan gelişmeler hakkında bilgi aldılar. TESK Heyeti patlama olayının meydana geldiği Amara Kültür Merkezi’nin bahçesinde de incelemelerde bulundular.

Keskin, “Terör nereden gelirse gelsin, esnaf ve sanatkar camiası olarak her zaman tepkimizi ortaya koyduk. Terörün, şiddetin ve vahşeti gerçekleştirenlerin asla dini ve milliyeti olamaz. Terör olaylarından dolayı bölgedeki esnaf ve sanatkar kesiminin büyük sorunlar yaşadığını gördük. Bölgedeki teröre bağlı olaylar nedeniyle esnaf camiası büyük bir sıkıntı içerisindedir.  Devletimizin ve hükümetimizin biran önce bölgedeki güvenlik önlemleri konusunda gereken adımları atacağına inanıyoruz. Bir kez daha patlamada hayatini kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara ise şifalar diliyorum. Yine Adıyaman’da şehit olan askerimize Allah’tan rahmet, yaralı iki askerimize de acil şifalar diliyorum” dedi.

"

Tür DOSYA İNDİR