Keskin: Esnaf için vergi, çocuklarını nafakasından önce gelir

Malatya Vergi Dairesi Başkanlığına bağlı Fırat vergi Dairesi Müdürü Yunus Küçük ile Beydağı Vergi Dairesi Müdürü Barış Sönmez Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret etti.

Malatya Vergi Dairesi Başkanlığına bağlı Fırat vergi Dairesi Müdürü Yunus Küçük ile Beydağı Vergi Dairesi Müdürü  Barış Sönmez Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret etti.

Vergi Daireleri Başkanları Küçük ve Sönmez, MESOB Başkanı Keskin’e Yeniden Yapılandırma Kapsamındaki vergi borçlarının yapılandırılması kapsamındaki çalışmalara verdiği desteklerden dolayı teşekkür belgesi takdim ettiler.

Ziyaret için teşekkür eden MESOB Başkanı Keskin; “Vergi esnaf ve sanatkar camiası için çok kutsaldır. Bizim anlayışımızda çocuklarımızın nafakasından önce vergi gelir. Esnaf ve sanatkarımız; devletin malı deniz anlayışında değildir, devletin malının yetim malı olduğunu düşünüyor. Hükümetimizin son dönemde esnaf ve sanatkara, tüccara, sanayiciye çok önemli kolaylıklar getirdi. Bundan dolayı başta Sayın  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, sayın başbakanımıza ve hükümetimize teşekkür ediyorum. Vergi borçlarının yeniden yapılandırılması ülkemiz, esnaf ve sanatkarımız için çok önemliydi.” ifadelerini kaydetti.

  Vergi sistemine yönelik taleplerinin de olduğunu belirten Keskin, “Biz esnaf ve sanatkar camiası olarak çok kazanandan çok, az kazanandan az vergi alınmasını istiyoruz. Vergi sisteminde sosyal dengenin de sağlanmasını istiyoruz.” dedi.

Tür DOSYA İNDİR