KESKİN'DEN VALİ ŞAHİN'E ZİYARET

'ÖNEMLİ OLAN BUNDAN SONRASI İÇİN BİRLİKTE OLMAKTIR'

KESKİN’DEN VALİ ŞAHİN’E ZİYARET…

KESKİN’DEN YENİ MALATYASPOR DESTEK GECESİ AÇIKLAMASI:

“ÖNEMLİ OLAN BUNDAN SONRASİ İÇİN BİRLİKTE OLMAKTIR”

 

 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, TESK Yönetim Kurulu üyesi,  Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, TSO Meclis Üyeleri ve İstanbul’daki esnaf teşkilatı temsilcileri toplu halde İstanbul Valisi Vasip Şahin’i ziyaret etti.

Malatya eski Valisi Şahin, Malatya heyetine yakın ilgi gösterdi.

TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve MESOB Başkanı Keskin, “Malatya’mızda önemli hizmetlerde bulunan Valimiz Vasip Şahin, İstanbul’da Malatya ve Malatyalılara olan bağını koparmamış ve kapısı her zaman Malatyalılara açık. Sayın Valimize Malatyalılara göstermiş olduğu yakın ilgisi ve dostluğundan dolayı teşekkür ediyoruz.  Sayın Valimiz Malatya’yı unutmadığı gibi, Malatyalılarda sayın valimizi hiçbir zaman unutmayacaktır” dedi.

 

“ÖNEMLİ OLAN BUNDAN SONRASI İÇİN BİRLİKTELİK”

İstanbul’da düzenlenen Yeni Malatyaspor’a destek gecesi ile ilgili olarak da konuşan MESOB Başkanı Keskin, “Uzun bir süreden sonra İstanbul’da Malatyalılar tekrar kucaklaştı ve tek hedef için bir araya geldi. Bu konu uzun bir aradan sonra önemli bir gelişmedir. Ancak, en önemlisi orada verilen sözlerin yerine getirilmesi ve ortaya çıkan birlik ve beraberliğin bundan sonrada sürdürülmesidir. Biz esnaf ve sanatkar camiası olarak verdiğimiz sözün arkasındayız ve gereğini yapacağız. Esnaf camiası olarak üzerimize ne düşüyorsa Malatya ve Malatyalılar için yapmaya dünde hazırdık, bugünde hazırız, yarında hazırız” dedi.

Bu arada, MESOB Başkanı Keskin’in Yeni Malatyaspor için sözünü verdiği destek miktarını bu hafta içinde Yeni Malatyaspor’un belirlediği hesaba yatıracağı öğrenildi.

Tür DOSYA İNDİR