Keskin: Bugün ülkeye daha çok sahip çıkma günüdür

Keskin, terör örgütlerinin saldırılarını kınayarak, “Bugün dünden daha çok, daha kuvvetli bir şekilde vatanımıza ve milletimize sahip çıkma günüdür.” çağrısında bulundu.
"

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, terör örgütlerinin saldırılarını kınayarak, “Bugün dünden daha çok, daha kuvvetli bir şekilde vatanımıza ve milletimize sahip çıkma günüdür.” çağrısında bulundu.

 

Keskin yaptığı yazılı açıklama da, “FETÖ terör örgütünün darbe girişiminin ardından, aynı ruh ve aynı kaynaktan beslenen PKK’nın son günlerde girişmiş olduğu bombalı saldırılar artmış, son 24 saatte, Van, Bitlis ve Elazığ’daki olaylardan dolayı yüreğimiz bir kez daha kanamıştır. Saldırılarda şehit düşen vatan evlatlarına Allah’tan rahmet, milletimize başsağlığı diliyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.  Karabulut gibi sayısız çekirge sürüsü gibi ülkemize ve milletimize saldıran terör örgütlerinin ihanetlerini sadece Türk milleti değil, dünya tarihi bile bu kadar yükseklikte bir hainliği yaşamamıştır.  Artık terör örgütleri için ne ortada riya, nede yüzlerinde maske kalmıştır. Bu durumda millet olarak, devlet olarak, hükümet olarak yapılacak tek şey kalmıştır; eşkıyaları bir daha ülkemizde görünmemek üzere def etmek ve bütün fitne ocaklarını kapatmaktır. Esnaf ve sanatkar camiası olarak hükümetimizin terörle mücadele konusunda yapacağı tüm çalışmaların yanındayız ve destekliyoruz.” dedi.

 

Keskin şunları söyledi, “Millet olarak, şanlı tarihimizde Kur’an’la hilali, dinle bayrağı, ezanla vatanı bir birinden ayırmadık. Biliyoruz ki, Hilalin parlamadığı yerde Kur’an’da kapanıyor, bayrağın dalgalanmadığı yerde dinde çiğneniyor, biliyoruz ki vatanın kaybedildiği yerde minarelerde susuyor. Bu nedenle bugün dünden daha çok, daha kuvvetli bir şekilde vatanımıza ve milletimize sahip çıkma günüdür.”

"
Tür DOSYA İNDİR