ESNAF CAMİASI İKİNCİ İFTAR PROGRAMINDA BULUŞTU

Malatya esnaf camiası kuruluşları düzenlenen ikinci iftar programında bir araya geldi.
"

ESNAF CAMİASI İKİNCİ İFTAR PROGRAMINDA BULUŞTU

 

 

Malatya esnaf camiası kuruluşları düzenlenen ikinci iftar programında bir araya geldi.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB), Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) ve esnaf odaları tarafından düzenlenen iftar programı Mevlana Düğün Salonu’nda gerçekleşti.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, mahalle muhtarları, çok sayıda sivil toplum kuruluşu yöneticisi ve temsilcisi ile esnafların katıldığı iftar programına gelenler MESOB Başkanı Şevket Keskin, ESKKK Başkanı Ali Evren ve oda başkanları tarafından karşılandı.

MESOB Başkanı Keskin, “Bizleri yalnız bırakmadığınız için esnaf ve sanatkar camiası adına teşekkür ediyorum. Ramazan ayının birlik ve beraberliğimize vesile olmasını diliyorum. Bu Ramazan ayının ülkemizde ve dünyada barış ve huzura vesile olmasını diliyoruz. Rabbim bizleri bir arada buluşturmayı nasip etsin” dedi.

 Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur  Polat ise, “Allah’a binlerce kez şükürler olsun, bugün biz burada huzur içinde iftarımızı gerçekleştiriyoruz. Ne kadar şükretsek o kadar az. MESOB Başkanımız Şevket Keskin’e esnaflarımızı bir araya getirdiği için teşekkür ediyorum” dedi.

İftar programı yapılan duanın ardından sona erdi.

 
"
Tür DOSYA İNDİR