BAŞSAVCI ALPER'DEN MESOB BAŞKANI KESKİN'E VEDA ZİYARETİ

Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) 1.Daire Başkanlığının kararnamesi ile Denizli Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Mustafa Alper, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin'e veda ziyaretinde bulundu.

"

BAŞSAVCI ALPER’DEN MESOB BAŞKANI KESKİN’E VEDA ZİYARETİ

 

 

Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) 1.Daire Başkanlığının kararnamesi ile Denizli Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Mustafa Alper, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’e veda ziyaretinde bulundu.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren'in de bulunduğu ziyarette konuşan Başsavcı Alper,  kendisinin de bir esnaf çocuğu olduğunu belirterek, “Burada bulunduğum süre içerisinde Esnaf Odası Başkanımızın tüm aşamalarda ve her yerde desteğini gördüm. Bu vesile ile kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Keskin ise, “Sayın Başsavcımız esnaf camiasını çok yakından tanıyor. Bir esnafımızın evladının Cumhuriyet Başsavcısı olarak görev yapması bizim için bir gururdu. Sayın Başsavcımız Malatya’da halk ile ve sivil toplum kuruluşları ile iç içe oldular. Özellikle Malatya ile Adliye arasında bir köprü oldular.  Başsavcımıza Denizli’deki yeni görevinde başarılar diliyoruz!” ifadelerini kaydetti.

 Keskin, Başsavcı Alper’e Malatya hizmetleri anısına esnaf camiası adına teşekkür plaketi sundu.

 

"

Tür DOSYA İNDİR